Η ʼνδρος

Η ʼνδρος είναι από τα κοντινότερα νησιά στην Αττική και απέχει μόλις 2 ώρες, από το λιμάνι της Ραφήνας. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη καθώς υπάρχουν καθημερινά συχνά δρομολόγια.
H ʼνδρος, είναι το βορειότερο και το δεύτερο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων. Έχει έκταση 374 τ.χ., με μήκος 41 χλμ., πλάτος 16 χλμ. και 177 χλμ ακτογραμμής με περισσότερες από 35 οδικώς προσβάσιμες παραλίες καθώς και αναρίθμητες άλλες προσβάσιμες δια θαλάσσης.
Οι παραλίες είναι κατανεμημένες τόσο στο βόρειο όσο και στο νότιο μέρος του νησιού, προσφέροντας επιλογές στον επισκέπτη ανεξάρτητα από τον καιρό που επικρατεί.
Η ʼνδρος είναι το μοναδικό νησί που συνδυάζει το πράσινο με την κυκλαδίτικη θάλασσα.  Το  σπάνιο φυσικό περιβάλλον, μοναδικό για κυκλαδονήσι, χαρακτηρίζεται από πλήθος γκριζοπράσινων βουνοπλαγιών, γραφικούς λόφους, απότομες κατάφυτες κοιλάδες, καταπράσινες χαράδρες, δύσβατα φαράγγια, όπου κυλούν άφθονα πηγαία ολόδροσα νερά. 
Το ποικιλόμορφο αυτό περιβάλλον καθιστά την ʼνδρο ιδανικό προορισμό για πολλές υπαίθριες δραστηριότητες όπως, πεζοπορία, ορειβασία, αναρρίχηση, ποδηλασία, κολύμπι, καταδύσεις στον πλούσιο βυθό, windsurf.
Η ʼνδρος είναι επίσης γνωστή για τη σύγχρονη πολιτιστική του δραστηριότητα. Διαθέτει ένα από τα πιο γνωστά μουσεία σύγχρονης τέχνης, το Μουσείο Γουλανδρή, όπου φιλοξενούνται περισσότερα από 300 έργα διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, καθώς και πολλές galleries και αίθουσες τέχνης.
Πολλά και σημαντικά είναι και τα μοναστήρια της ʼνδρου, όπως αυτό της Ζωοδόχου Πηγής, της Μονής Παναχράντου, της Αγίας Μαρίνας και του Αγίου Νικολάου, τα οποία χρονολογούνται από τα βυζαντινά χρόνια.Copyright 2012 Karanasos Hotel. All Rights Reserved

Ισολογισμοί 2013 | 2014 | 2015

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος
"Ψηφιακή Σύγκλιση". Με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Digital Greece Europa EU