Οικογενειακό δωμάτιο στην Άνδρο

Οικογενειακό δωμάτιο στην Άνδρο

Το οικογενειακό δωμάτιο στην Άνδρο που σας προσφέρει το Hotel Karanasos αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς που θα περάσετε τις διακοπές με την οικογένειά σας. Ένα δωμάτιο άριστων προδιαγραφών που θα φροντίσει να σας παρέχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις και να κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες.

Οικογενειακό δωμάτιο στην Άνδρο

Το οικογενειακό δωμάτιο του ξενοδοχείου μας έχει μέγεθος 25 τετραγωνικών μέτρων και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα και ευχάριστα 3 έως 4 άτομα. Συγκεκριμένα υπάρχουν διαθέσιμα 3 μονά κρεβάτια με δυνατότητα ένωσης των δύο εξ αυτών.

Τι σας παρέχει το οικογενειακό δωμάτιο στην Άνδρο;

Οικογενειακό δωμάτιο στην Άνδρο

Το οικογενειακό δωμάτιο στο Μπατσί της Άνδρου αποτελεί μια εξαιρετική λύση για να περάσετε τις διακοπές σας στο νησί με την οικογένειά σας ή την παρέα σας. Όλα μας τα δωμάτια πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές τόσο στην καθαριότητα όσο και στις υψηλής ποιότητας παροχές. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο ένας μεγάλος αριθμός οικογενειών επιλέγει το Hotel Karanasos.

Στο δωμάτιο υπάρχει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμός, σύνδεση Wi-Fi, ψυγείο, ντουλάπα, στεγνωτήρας μαλλιών καθώς και θερμαινόμενη κρεμάστρα – απλώστρα ρούχων. Επιπρόσθετα θα βρείτε καθαρές πετσέτες και σεντόνια ενώ το μπάνιο είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα (αφρόλουτρο, σαμπουάν, χαρτί υγείας κλπ).

Όσον αφορά την στάθμευση του οχήματός σας, ο δημόσιος χώρος στάθμευσης στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο μας θα καλύψει κάθε σας ανάγκη, δωρεάν και χωρίς κάποια κράτηση.

Θέα τον κήπο

Προκειμένου να φροντίσουμε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, το οικογενειακό δωμάτιο στο Μπατσί που σας προσφέρει το Hotel Karanasos βρίσκεται στο ισόγειο και διαθέτει μια υπέροχη θέα στον κήπο.